top of page

Διακήρυξη με Ανοικτή Διαδικασία μέσω ΕΣΗΔΗΣ προμήθειας και Εγκατάσταση Ηλεκτρομηχανολογικού Εξοπλισμού Παράκτιου Αποστραγγιστικού Αντλιοστασίου του ΓΟΕΒ Πεδιάδων Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά (ΚΣΤ Γεφύρας)

Η προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια και Εγκατάσταση Ηλεκτρομηχανολογικού Εξοπλισμού Παράκτιου Αποστραγγιστικού Αντλιοστασίου του ΓΟΕΒ Πεδιάδων Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά (ΚΣΤ Γεφύρας)» περιλαμβάνει, λόγω μη φυσιολογικής φθοράς την ενίσχυση του με νέο, σύγχρονο και αποδοτικότερο, για την βελτιστοποίηση της λειτουργίας του. Αφορά κυρίως την προμήθεια που ενσωματώνει την εγκατάσταση, τη θέση σε λειτουργία και την λειτουργία για δύο έτη του νέου εξοπλισμού προς αποτελεσματική παραγωγή έργου και θα εκτελεστεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Ν.4412/16.


Ολοκληρη η Διακύρηξη εδώ



11 views0 comments

Recent Posts

See All

Ανακοίνωση ΣΟΧ 5/2024

Ο Γενικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων (Γ.Ο.Ε.Β.) Πεδιάδων Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά  ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού...

Διακήρυξη με Ανοικτή Διαδικασία μέσω ΕΣΗΔΗΣ για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια και εγκατάσταση Τηλεμετρικού δικτύου μέτρησης παροχών του ΓΟΕΒ Πεδιάδων Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά»

Σύντομη περιγραφή: Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια και εγκατάσταση νέου τηλεμετρικού δικτύου μέτρησης στάθμης, ταχύτητας νερού...

Comments


bottom of page